Wie zijn wij

2019

Momenteel zijn er geen nieuwsitems.

Agenda

12-05-2019 (zondag)

Moederdagconcert l met Southern Voices & Sonidus

16:48

Muziek is wat Eline van den Broeke (sopraan), Elmy Kremer (sopraan) en Aukje Pijper (sopraan) van Southern Voices verbindt. Muziek is wat hen verbindt. Kenmerkend is hun zuivere & harmonische klank. Dankzij hun jarenlange ervaring binnen de koormuziek en hun gemeenschappelijke voorliefde voor a capella muziek, sluiten hun stemmen naadloos op elkaar aan. Klassieke en moderne muziek worden met diepgang en lichtvoetigheid ten gehore gebracht
Marc Bongers uit Grevenbicht en Suzanne Welters (Buchten) vormen Duo Sonidus. Marc legde de basis voor zijn klarinetspel bij Harmonie St. Cecilia Grevenbicht. Suzanne Welters begon op jonge leeftijd met sopraan saxofoon en werd geselecteerd voor het Nationaal Jeugd Fanfare Orkest. Sonidus speelt uiteenlopende stijlen.
Datum: 12 mei
Aanvang 15.00 uur, entree 12,00 euro, ‘Vrienden Kerkje’ 1000. Reserveren: info@podiumkerkje.nl

Lees meer...

Vrijwilligers

De Stichting PKG is een vrijwilligersorganisatie. Er zijn geen betaalde krachten in dienst, alle werkzaamheden worden door vrijwilligers uitgevoerd.

Onder het motto ‘vele handen maken licht werk’ kunnen we altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken! U zou u bijvoorbeeld kunnen opgeven voor de volgende werkzaamheden:

  • Het onderhoud van het kerkgebouw, zoals kleine reparaties, schilderwerkzaamheden, poetsen en opruimen, kortom alles wat nodig is om het gebouw in goede staat te houden.
  • Werkzaam zijn als gastheer of gastvrouw tijdens activiteiten in het kerkgebouw. Een gastheer of gastvrouw houdt zich bijvoorbeeld bezig met: koffie en thee inschenken tijdens de pauze van een concert, entreekaartjes verkopen, toezicht houden tijdens een tentoonstelling, informatie geven over het kerkje aan bezoekers, enzovoorts.
  • Administratieve werkzaamheden ten behoeve van het secretariaat. Denk aan: nieuwsbrieven schrijven voor de Vrienden van het Kerkje, persberichten schrijven, of de ledenadministratie van de Vrienden van het Kerkje beheren.
  • Meehelpen bij de opbouw van tentoonstellingen en exposities. En bij het afbreken er van na afloop.

Dit is slechts een greep uit de vele mogelijkheden. Wilt u ook een handje helpen bij de vele activiteiten die in het Kerkje worden georganiseerd, neem dan contact op met de secretaris (zie ook bestuur).