2019

Momenteel zijn er geen nieuwsitems.

Agenda

12-05-2019 (zondag)

Moederdagconcert l met Southern Voices & Sonidus

16:48

Muziek is wat Eline van den Broeke (sopraan), Elmy Kremer (sopraan) en Aukje Pijper (sopraan) van Southern Voices verbindt. Muziek is wat hen verbindt. Kenmerkend is hun zuivere & harmonische klank. Dankzij hun jarenlange ervaring binnen de koormuziek en hun gemeenschappelijke voorliefde voor a capella muziek, sluiten hun stemmen naadloos op elkaar aan. Klassieke en moderne muziek worden met diepgang en lichtvoetigheid ten gehore gebracht
Marc Bongers uit Grevenbicht en Suzanne Welters (Buchten) vormen Duo Sonidus. Marc legde de basis voor zijn klarinetspel bij Harmonie St. Cecilia Grevenbicht. Suzanne Welters begon op jonge leeftijd met sopraan saxofoon en werd geselecteerd voor het Nationaal Jeugd Fanfare Orkest. Sonidus speelt uiteenlopende stijlen.
Datum: 12 mei
Aanvang 15.00 uur, entree 12,00 euro, ‘Vrienden Kerkje’ 1000. Reserveren: info@podiumkerkje.nl

Lees meer...

Vrienden

Als u financieel een steentje wilt bijdragen aan de instandhouding van het protestantse kerkje, kunt u lid worden van de Vrienden van het Kerkje.

Met de donaties van de Vrienden is de Stichting verzekerd van een vaste stroom van inkomsten, wat van belang is voor de uitvoering van het onderhoudsplan voor het kerkgebouw.

We hopen dan ook dat u bereid bent om Vriend van het Kerkje te worden. Hoe dit in zijn werk gaat, leest u onder Introductie. Onder Vriendenprijsjes kunt u lezen wat het kost om Vriend te zijn. En onder Activiteiten voor de vrienden kunt u lezen dat uw gulle bijdrage door de Stichting wordt beloond!