2019

Momenteel zijn er geen nieuwsitems.

Agenda

12-05-2019 (zondag)

Moederdagconcert l met Southern Voices & Sonidus

16:48

Muziek is wat Eline van den Broeke (sopraan), Elmy Kremer (sopraan) en Aukje Pijper (sopraan) van Southern Voices verbindt. Muziek is wat hen verbindt. Kenmerkend is hun zuivere & harmonische klank. Dankzij hun jarenlange ervaring binnen de koormuziek en hun gemeenschappelijke voorliefde voor a capella muziek, sluiten hun stemmen naadloos op elkaar aan. Klassieke en moderne muziek worden met diepgang en lichtvoetigheid ten gehore gebracht
Marc Bongers uit Grevenbicht en Suzanne Welters (Buchten) vormen Duo Sonidus. Marc legde de basis voor zijn klarinetspel bij Harmonie St. Cecilia Grevenbicht. Suzanne Welters begon op jonge leeftijd met sopraan saxofoon en werd geselecteerd voor het Nationaal Jeugd Fanfare Orkest. Sonidus speelt uiteenlopende stijlen.
Datum: 12 mei
Aanvang 15.00 uur, entree 12,00 euro, ‘Vrienden Kerkje’ 1000. Reserveren: info@podiumkerkje.nl

Lees meer...

Introductie

De instandhouding van het monumentale kerkgebouw kost veel geld. Aan de hand van een onderhoudsplan hopen we elk jaar een stukje renovatie te kunnen uitvoeren. Zo is in de jaren 2014/2015 het kerkgebouw ingrijpend gerenoveerd en aangepast aan de nieuwe bestemming.

De Stichting kan aan inkomsten komen door allerlei activiteiten in het kerkgebouw te organiseren. Maar naar alle waarschijnlijkheid is de opbrengst van deze activiteiten niet voldoende om de kosten van het onderhoud geheel te kunnen betalen.

We hebben dan ook donateurs nodig, als “Vrienden van het kerkje”, die bereid zijn om jaarlijks een bedrag aan de Stichting over te maken. We hopen zo te kunnen beschikken over een min of meer vaste inkomstenbron, die het ons mogelijk maakt om het kerkgebouw te bewaren voor de toekomst.

We hopen en vertrouwen er op dat een grote schare Vrienden bereid zal zijn de instandhouding van het Protestantse Kerkje te ondersteunen!

Wilt u Vriend van het kerkje worden?

Neem dan contact op met de secretaris van de Stichting. Dan krijgt u de formulieren in huis waarmee u zich als Vriend (of Vriendin) kunt inschrijven. Na ontvangst van uw donatie krijgt u een lidmaatschapskaart, die een jaar geldig is.

U vindt het adres van de secretaris onder Bestuur.