2018

Momenteel zijn er geen nieuwsitems.

Agenda

Er zijn geen geplande evenementen.

Welkom op de website van Podiumkerkje Grevenbicht

Harold K, Linda Koolen en Dan Vanhoudt: ‘Troubadours op Tapijt’

Harold K, Linda Koolen en Dan Vanhoudt nemen in onze jachtige dagen de tijd een verhaal te vertellen. Het publiek van Podiumkerkje Grevenbicht mag daarom voor hun programma ‘Troubadours op Tapijt’ menselijke warmte, melancholie, humor en veel spelplezier verwachten. In het dialect en Engels. Een kleine maar fijne primeur: Linda Koolen houdt in Grevenbicht twee kakelverse liedjes ten doop.

Dan Vanhoudt laat zich muzikaal het best omschrijven als een singer-songwriter met pit, een gitarist met durf en een muzikant met passie en ervaring. Muziek is vervlochten in zijn DNA. Als musicus en singer-songwriter is hij al ruim 25 jaar onderweg en doet van alles: optreden, clips opnemen, studiowerk, songwriting. Dan wisselt gevarieerd eigen werk af met eigenzinnige evergreens uit het verleden. Hij is uitgegroeid tot een veelgevraagde singer-songwriter in het boeiende popcircuit van de regio Sittard-Geleen en omstreken.

Harold K groeide op als Harold Konickx in Susteren en geniet regionale en zelfs landelijke bekendheid. De liedjes van Harold K zijn pakkende short story’s in onvervalst  Limburgs. Hij zingt vanuit hart en ziel en zit de luisteraar dicht op de huid. Voor inspiratie delft hij in de onuitputtelijke goudmijn van de Amerikaanse folk en blues.  Als troubadour pur sang vertelt Harold K zijn ongepolijste verhalen met humor en empathie. En als je zijn dialect niet letterlijk verstaat, je begrijpt altijd waar hij het over heeft.

Linda Koolen begon haar muzikale leven als trompettiste bij de harmonie in Obbicht. Haar vader was orkestdirigent en gaf haar de liefde voor muziek mee.  Van trompet naar contrabas naar basgitaar is zij uiteindelijk gaan zingen. Voor Linda kan het goede niet goed genoeg zijn: zij volgt nog altijd zanglessen en zangtechnische training. Linda zorgt voor het ‘gewisse etwas’ met haar soulvolle stem en staande bas. Twee jaar geleden bereikte zij vanuit het niets een nummer één positie in de L1 LimboTop 10 met het ontroerende ‘Every single day’.

Zaterdag 13 oktober, aanvang 20.00 uur. Entree 10 euro, ‘Vrienden Kerkje’ 8 euro.

Reserveren: info@podiumkerkje.nl