Agenda

Er zijn geen geplande evenementen.

Welkom op de website van Podiumkerkje Grevenbicht

Jack Vinders solo’: luistermuziek en pittige songs in Kerkraads dialect

Met zanger, cabaretier, liedjesschrijver, regisseur, acteur, presentator en columnist Jack Vinders haalt Podiumkerkje Grevenbicht een van Limburgs geliefdste en succesvolste artiesten naar het Maasdorp. De rasartiest van bronsgroene bodem is een geweldige vertolker van luistermuziek. Sinds

2007 is hij zeven keer tot beste vocalist van onze provincie gekroond. Zijn lied D’r Kloon stond bij L1 Radio vier jaar lang op de hoogste trede in de Limbo Top 10 Allertijden.

De liedjes van Jack Vinders in het aparte dialekt van Kirchroa zijn vaak te horen bij radio- en televisiestations. Meerdere nummers scoorden hoog of stonden zelfs op de nummer 1 positie van de Limbo Top 10. Madeleine, Limburg, Sjaakie, D’r Kloon, Dreumerij (‘1000 träote en viejoeële’), Die vaLimburg, Inne zommerdaag, Dreum hoop en zing, De zon, Hod miech vas, Dreum mit miech en Nuie daag vormen samen een greep uit de formidabele reeks dialectkrakers van Jack met zijn krachtige, prachtige stem.

In de show ‘Jack Vinders solo’ geniet het publiek van het Limburgse luisterlied, van ballades en van pittige songs. De creatieve duizendpoot zingt bekende en minder bekende liedjes. Een avond vol heerlijke muziek en zang, die garant staat voor vrede, rust en geluk. Jack Vinders! Een mooier begin van het herfst- en winterseizoen 2018-2019 in Podiumkerkje Grevenbicht is eigenlijk ondenkbaar.

Zondag 2 september 20.00 uur, entree 12,50 euro, ‘Vrienden Kerkje’ 10,00 euro.
Kaarten reserveren: info@podiumkerkje.nl