2019

Momenteel zijn er geen nieuwsitems.

Agenda

26-10-2019 (zaterdag)

Ivo van der Bijl

20:00 - 22:30

Welkom op de website van Podiumkerkje Grevenbicht

Zaterdag 26 oktober “Evening with Ivo van der Bijl”

Na de drukke avond met het Maasland Kozakkenkoor komt nu Ivo van der Bijl op bezoek in ons kerkje. Begonnen op de middelbare school met rockbandjes en later dialectrockband Sjach Veer wist Ivo al vlug zijn plek op het podium te vinden en heeft er zijn roeping en levensvreugde gevonden. Gospel, country, blues, soul, rock, limbosound en jazz zingt de zanger uit Elsloo vol passie. Opera, operette en klassieke liederen zijn hem niet vreemd. Verre van dat zelfs.

Hij werkte in het Stadtheater in Aachen, bij Opera Zuid, bij André Rieu, met de Luchtmachtkapel, zong bij (semi-) professionele en amateurgezelschappen solorollen in het opera en operette repertoire. Ivo van der Bijl is buitengewoon succesvol als soloartiest en zong bij ontelbaar veel concerten met symfonie-, fanfare- of harmonieorkest of als hoofdact in een van de vele "Promsconcerten" in Nederland. Kortom: zo allround als Ivo van der Bijl is zijn maar weinig artiesten.

Een muzikale TOPavond (!) vol uitersten, gelardeerd met humorvolle teksten en een gloedvolle warme stem die nooit verveelt. In Limburg wereldberoemd, nu de rest van de wereld nog…

Zaterdag 26 oktober, aanvang 20.00 uur. Entree 13,00, Vrienden Kerkje 11,50. Reserveer tijdig. 

reserveren via info@podiumkerkje.nl

Overig programma:
Zondag 17 november concert Fenna Ograjensek
Zaterdag 30 november Math Muijres & Irene Vervuurt: “Great American Songbook”
Zaterdag 14 december Something Blue zingt sfeervolle kerstmuziek

Voor alle concerten geldt: reserveren via info@podiumkerkje.nl