2018

Momenteel zijn er geen nieuwsitems.

Agenda

Er zijn geen geplande evenementen.

Welkom op de website van Podiumkerkje Grevenbicht

Radomir Vasiljević and his Balkan Orchestra

Radomir Vasiljević speelt uitmuntend klassieke gitaar en legt zich toe op hoogwaardige zang. Het door hem ontwikkelde repertoire bevat de mooiste Balkanmelodieën. De optredens van Vasiljević zijn onderscheiden met internationale prijzen in Italië, Griekenland, Tsjechische Republiek en Servië. Voor het op hoog niveau spelen van de typische muziek uit de Balkanlanden richtte de hoogbegaafde Servische musicus zijn eigen orkest op: Radomir Vasiljević and his Balkan Orchestra. De formatie bestaat naast de artistiek leider uit John Damen (accordeon), Bart Koenders (contrabas), Serej Kreso (percussie), Michael Mishu (accordeon) en René Hamers (klarinet). Laatstgenoemde woont in Maasbracht en is geboren en getogen in Grevenbicht.

Muziek uit de Balkan - meer dan tien landen - heeft een eigen identiteit. Dat komt onder meer door de andere ritmes. Een 7/8e maat van de Balkan is toch anders dan bijvoorbeeld westerse maatsoorten. Balkanmuziek straalt veel warmte en gevoel uit en heeft invloeden ondergaan van Russische - , Zigeuner- en Klezmermuziek. De kennismaking met de sound van Radomir Vasiljević en zijn muzikanten zal bij de bezoekers van het Podiumkerkje in de smaak vallen.

Zaterdag 1 december, aanvang 19.30 uur, kassa en zaal open 18.45 uur. Entree 12,50 euro, ‘Vrienden Kerkje’ 10,00 euro, reserveren info@podiumkerkje.nl