2018

 • Henk Steijvers: beste liedjes van Carboon en Janse Bagge Bend

  Allround muzikant Henk Steijvers uit Susteren neemt je in Podiumkerkje Grevenbicht akoestisch mee op een muzikale rondgang door zijn imponerende loopbaan. Er klinken bekende liedjes van Carboon en de Janse Bagge Bend. De zanger/gitarist Henk wordt in Podiumkerkje Grevenbicht begeleid door accordeonist Thijs van Thoor, de vaste toetsenman van Janse Bagge.

  Henk’s platendebuut was midden jaren ’70 met de groep Carboon, de LP “Witste nog koempel?” De eerste keer dat een Limburgse dialectplaat binnen een jaar met goud werd bekroond. In 2015 was het 50 jaar geleden dat de “Mijnnota” was aangenomen en alle steenkolenmijnen in Limburg werden gesloten. Carboon heeft in 2015 in het kader van “Het Jaar van de Mijnen” twaalf uitverkochte schouwburgavonden verzorgd als herinneringsode aan de mijnhistorie.
  In 1983 was Henk Steijvers als lid van de Janse Bagge Bend getuige van het succes van hun “Sollicitere”. Het nummer bereikte plaats 8 in de Nederlandse Hitparade. Ze waren dat jaar de openingsact op Pinkpop en deelden die middag het podium met o.a. Nena en Doe Maar. JBB blijft razend populair, in 2019 wordt het 40 jarig bestaan gevierd.
  Zaterdag 16 maart, aanvang 20.00 uur. Entree 10,00 euro, Vrienden Kerkje 8,00 euro. Reserveren: info@podiumkerkje.nl

  Lees meer...

Agenda

Er zijn geen geplande evenementen.

Start Bluegrass Beeg in het Podiumkerkje!

14-10-2016 (19:30 - 23:00)

Net zoals in de voorgaande jaren vindt de aftrap van het jaarlijkse event Bluegrass Beeg plaats in het Podiumkerkje!

Op deze avond gaat DreckPack optreden. Ze brengen voornamelijk muziek uit de jaren 60 en 70. Ze verstaan de kunst als geen ander om lang vergeten Country blues en Bluegrass nummers nieuw leven in te blazen. Heb je deze tijd zelf bewust meegemaakt, dan zul je al snel het nostalgische gevoel herbeleven. Maar zo niet, dan ga je nu mooie muziek ontdekken!

Evergreens komen ruimschoots aan bod, maar ook de traditionele Bluegrass, folk en country muziek passeren de revue.

De bezetting:

Gabrielle R. Weber: zang, gitaar en mandoline

Rainer Diekamp: zang en contrabas

Rudiger Gies: zang, banjo en gitaar.

Deze avond is gratis voor genodigden en vrijwilligers van Bluegrass Beeg. Andere bezoekers zijn uiteraard ook welkom, de entree is dan 5 euro.

Ga terug